Strijbos Groen is officieel reseller van Compass Pools, van oorsprong Australische keramische baden van hoge kwaliteit. Al 30 jaar worden deze baden vanuit Australië geëxporteerd en geleverd in België, Frankrijk, Portugal, Spanje en Verenigd Koninkrijk. Compass pools is wereldleider in het fabriceren van monoblockbaden en hanteert de spreuk “Global branding and local support’, Met fabrieken in de VS, Australië en Europa worden gezamenlijk meer dan 10.000 baden per jaar gefabriceerd. Nu kan het succes van de baden zich uitbreiden naar Nederland.

Wat is een keramisch zwembad?
Elke Compass Pools Monoblok wordt vervaardigd volgens het Australisch patent PN 1690. In totaal worden zes lagen glasvezelversterkte composietlagen gelamineerd tot een stevige en chemisch resistente kuip. In de eerste fase wordt de basis gelegd voor de kleurechtheid, chemische weerstand en de krasbestendigheid. Vervolgens wordt elke kuip voorzien van een reeks glasvezelversterkte vinylester keramische composietlagen om veroudering tegen te gaan. De isolerende baden kunnen zonder schade, watertemperaturen verdragen tot 40ºC. Polyester zwembaden haken af bij 28ºC à 30ºC. De harde schil wordt aangebracht om het geheel volledig af te sluiten van de grond en eventueel het grondwater. Er ontstaat dan een zwembad met een 3-dimensionaal glanzend oppervlak, zonder poriën, stevig en flexibel

Snel, veilig en gegarandeerd
Een Compass Pool is snel en gemakkelijk te installeren binnen enkele dagen, zonder dat een betonnen fundering noodzakelijk is (al is dit natuurlijk wel afhankelijk van de grondconditie waar het bad geplaatst wordt). Bijna alle baden zijn direct uit voorraad leverbaar. Een garantie van 20 jaar tegen osmose van het bad is bovendien standaard bij Compass Pool.

Zelfreinigend
Het zwembad reinigt zichzelf met het Vantage circulatie- en reinigingssysteem. Vantage is wereldleider in dit systeem. Met een hoogst effectieve reiniging, van oppervlak tot bodem, wordt het bad beter schoongemaakt dan welke zwembadstofzuiger dan ook. Het systeem is veilig, betrouwbaar en perfect vormgegeven. De massieve telescopische pop-up spuiters bereiken een vier maal grotere oppervlakte dan kleinere systemen en kunnen daardoor ook grotere vuildeeltjes aan. De waterklep is gepatenteerd, alsook de bladvanger en de MDX centrale afvoer. Vantage verzamelt de vuildeeltjes automatisch en efficiënt, de circulatie verminderd de groei van algen en bacteriën en vermindert het gebruik van chemicaliën.

Nieuwsgierig?
Een compleet aangelegde Compass Pool kunt u bezichtigen in onze showroom in het pand van The Art of Living Well te ’s-Hertogenbosch. Daar kunnen we u uitgebreid informeren en overtuigen van de kwaliteit en uitstraling van deze baden.

Zie ook:

S2 - Ontwerp en techniek © 2011-2023 Montay Media